top of page

Som CAMPIONS!

Gran final de temporada pels equips de Flag guanyant el Campionat de Catalunya en categoria S17 i Open i 3rs en el femení.





En categoria S17 l'equip ja arribava campió matematicament a l'última jornada. En el primer partit vs. Ironmans de Vinaròs es va perdre per un ajustat 22 - 20. En canvia en el segon partit vs. Terrassa Reds ens vam imposar per un 30 - 24, acabant la temporada amb un balanç de 5 victòries i una sola derrota. L'MVP del campionat va ser pel nostre jugador Pol Soto.


El cap de setmana del 16 i 17 de juny es jugarà a Calatayud l'Spanish Flag Bowl.

Som-hi PAGESOS!


Barcelona Pagesos S17

 

A la categoria Open en el primer partit vs. Barcelona Uroloki es va guanyar per 14 - 46 i en el segon vs. Barcelona Bufals també es va guanyar per 40 - 20. Un altre cop guanyant un campionat invictes i ja són 29 victories consecutives. L'MVP del campionat va ser el nostre receptor Marc Minyana.


El proper cap de setmana 9 i 10 de juny a Calatayud jugarem l'Spanish Flag Bowl.

Som-hi PAGESOS!


Barcelona Pagesos Open

 

Pel que fa a l'equip de les Pageses Girls, es presentaven a l'última jornada amb opcions de guanyar el campionat, però dues derrotes primer vs. Barberà Rookies per 28 - 18 i vs. Barcelona Bufals per 13 - 19, ens van deixar sense opcions. Tot i així

gran paper de les noies.


El proper cap de setmana 9 i 10 de juny a Calatayud jugarem l'Spanish Flag Bowl.

Som-hi PAGESES!

Barcelona Pageses Girls


175 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page